DACIA DUSTER SUV : Set 2 Bare Portbagaj Transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 5 usi POOL-LINE – 166 lei / set – cod PL_938_113012_5

Set 2 Bare Portbagaj Transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 5 usi POOL-LINE
Set 2 Bare Portbagaj Transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 5 usi POOL-LINE

Cerere piese si accesorii auto din 27-03-2017 pentru DACIA DUSTER SUV : set bare portbagaj tranversale DACIA Duster
set huse scaune auto DACIA Duster
set covorase auto DACIA Duster
tava portbagaj auto DACIA Duster
prelata exterioara auto DACIA Duster
set suport bicicleta DACIA Duster

Set 2 Bare Portbagaj Transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 5 usi POOL-LINE 166 lei / set
accesorii

Aceste bare portbagaj DACIA DUSTER SUV sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati.

Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs.

De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj DACIA exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010

Bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010

Specificatii evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale :

Aceste bare portbagaj DACIA DUSTER sunt din otel de 1.5 mm grosime, in sectiune dreptunghiulara 30 x 20 mm, acoperite cu un strat de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina.

Kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010.

Greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 60 kg.

Finisajele de calitate, designul aerodinamic, usurinta in montare si pretul mic fac ca acest set de bare de portbagaj sa fie unul dintre produsele foarte bine primite de clienti.

Setul de bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 de la Pool-Line Spania nu este universal.

Cititi manualul cu instructiuni de montare bare portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale :

Avand in vedere ca DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 dispune de bare longitudinale, kitul de prindere care vine impreuna cu aceste bare portbagaj transversale este conceput sa cuprinda toata sectiunea barei longitudinala pentru o fixare optima si sigura. Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale peste barele longitudinale este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pemtru plafon cu bare longitudinale

Sectiunea maxima a barelor longitudinale ce poate fi cuprinsa de kitul pentru prinderea acestor bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 este de maxim 45 mm in latime si 32 mm in inaltime.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale :

Setul de bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 a fost conceput pentru masinile care sunt prevazute bare longitudinale pe plafon. Kitul de prindere al acestor bare portbagaj cuprinde toata sectiunea barei longitudinale.

Compatibil cu autovehiculul DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 care:

  • are bare longitudinale
  • are 5 usi

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 pentru plafon cu bare longitudinale

De ce trebuie sa cumperi acest set bare portbagaj transversale DACIA DUSTER SUV incepand cu 2010 ?

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto.

Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina.

Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate.

Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar.

Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *