Discuri de frana nituite ATE

Discurile de frana nituite

Discuri de frana nituite ATE
Discuri de frana nituite ATE

Calitatea unui produs care convinge

Programul de furnizare ATE cuprinde componente de inalta calitate, in majoritatea lor din gama componentelor de uzura ale sistemului de franare si a celor hidraulice. De exemplu: placute si discuri de frana, cilindrii principali si cilindrii frana roata, amplificatori de forta de franare, conducte de frana si lichid de frana. La acestea se adauga componente electronice si produse din sectorul „High Performance”, care isi au originea in cursele sportive si care ating niveluri maxime de performanta.

Noile discuri de frana nituite

Sunt usoare, mai puternice si sunt atat de complexe incat au fost foarte rar oferite in aftermarket pana acum: discurile de frana nituite. ATE a gasit solutia, iar acum se numara printre primele companii care furnizeaza acest produs ca si piesa de schimb. Acum, sunt disponibile discuri de frana nituite ATE pentru o serie de modele BMW.

Producatorii de autovehicule incearca in continuu sa reduca greutatea autovehiculelor cat mai mult posibil: nicaieri economiile de greutate nu sunt mai binevenite ca in cazul rotilor. Pentru ca rotile mai usoare nu numai ca reduc consumul de combustibil, ci ele reduc si masele neamortizate, crescand astfel confortul si stabilitatea.

Acesta este motivul pentru care discurile de frana nituite s-au constituit in ultimii ani ca alternativa disponibila pentru discurile de frana din carbon si cele ceramice din cursele de viteza si de la autovehiculele de inalta performanta. Inelul lor turnat, din otel, este fixat de o fulie din aliminiu, folosind nituri. Acest lucru reduce greutatea cu aproximativ 10%, in comparatie cu sistemele traditionale de franare.

Pentru ca acesta este un mod de construire foarte complex si este protejat de multe patente, pentru discurile de frana nituite au existat pana acum numai solutii nesatisfacatoare in aftermarket. In loc sa fie nituite, ele erau formate dintr-o singura bucata, erau mai grele si aveau o alta infatisare, necesitan chiar omologare separata.

Ca una din primele companii care furnizeaza acest produs pe piata, ATE a reusit sa depaseasca toate aceste obstacole si ofera acum discuri de frana nituite de calitate OE in gama sa de produse.

ATE furnizeaza noile discuri pentru urmatoarele autovehicule: BMW Seria 5 (modelele E60 si E61) si BMW Seria 6 (modelele E63 si E64).

Sunt in pregatire discuri de frana pentru modele suplimentare.

Doriti sa primiti de la noi o oferta de discuri de frana pentru autoturismul dumneavoastra? Atunci completati formularul de cerere piese auto

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *