Sistemele de franare hibrid

Sisteme de franare hibridTRW Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori independenti de piese auto din lume si un pionier in designul, dezvoltarea si producerea de sisteme totale de franare, module de franare si sisteme avansate de control al vehiculelor pentru constructori auto din intreaga lume.

TRW dezvolta continuu sisteme inovatoare care combina functiile deja cunoscute ale sistemelor de franare cu functionalitatea avansata, pentru a atinge standardele mondiale in domeniul economiei de combustibil si a emisiilor de CO2. Se creeaza produse mai mici si mai usoare si solutii eficiente pentru toate trenurile de rulare, inclusiv pentru autovehicule hibride sau electrice.

Sistemul de franare hibrid al TEW (Hybrid Braking System – HBS), care include frane posterioare electromecanice, este primul pas spre un sistem uscat Brake-by-Wire.

Bazat pe experienta TRW

Designul HBS este bazat pe experienta TRW in dezvoltarea sistemelor anti-blocare/control electronic al stabilitatii (ABS/ESC), frana electromecanica (EMB) si frana de parcare electrica (EPB). HBS se comune dintr-o frana hidraulica conventionala pe axul fata, inclusiv o unitate de control ABS/ESC, si actuatori electro-mecanici pe axul spate. Functia EPB este si ea integrata si in actuatori EMB posteriori. Sursa de putere actuala, de 12V, este adecvata pentru HBD. Toate conexiunile hidraulice catre frana posterioara, maneta franei de mana si cea de picior pot fi omise.

Un motor servo de dimensiuni reduse si un cilindru principal aplica forta de franare necesara franelor anterioare. In momentul in care un senzor detecteaza cererea soferului, sunt aplicati actuatori electro-mecanici posteriori si controlati in consecinta prin software. Un intrerupator separat este utilizat pentru activarea EPB.

Aveti nevoie de piese componente ale sistemului de franare pentru autoturismul dumneavoastra? Atunci completati formularul de cerere piese auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *