SKODA YETI 5L : Set 2 Bare Portbagaj Transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 5 usi POOL-LINE – 357 lei / set – cod PL_138_114012_5

Set 2 Bare Portbagaj Transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 5 usi POOL-LINE
Set 2 Bare Portbagaj Transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 5 usi POOL-LINE

Cerere piese si accesorii auto din 24-03-2017 pentru SKODA YETI 5L : set huse scaune auto SKODA Yeti
set bare portbagaj transversale SKODA Yeti
set covorase auto SKODA Yeti
tava portbagaj auto SKODA Yeti
prelata exterioara auto SKODA Yeti
set suport bicicleta SKODA Yeti

Set 2 Bare Portbagaj Transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 5 usi POOL-LINE 357 lei / set
accesorii

ng>

Aceste bare portbagaj SKODA YETI 5L sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati.

Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs.

De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj SKODA exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009

Bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009

Specificatii neo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale :

Aceste bare portbagaj SKODA YETI sunt din otel de 1.5 mm grosime, in sectiune dreptunghiulara 40 x 20 mm, cu colturile rotunjite, acoperite cu un strat de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina.

Kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009.

Greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 80 kg.

Finisajele de calitate, designul aerodinamic, usurinta in montare si pretul mic fac ca acest set de bare de portbagaj sa fie unul dintre produsele foarte bine primite de clienti.

Design aerodinamic ce minimizeaza consumul aditional de combustibil si reduce sunetele provocate de aceste bare portbagaj transversale la viteze mari.

Setul de bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 de la Pool-Line Spania nu este universal.

Cititi manualul cu instructiuni de montare bare portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii neo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii neo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale :

Avand in vedere ca SKODA YETI 5L incepand cu 2009 dispune de bare longitudinale, kitul de prindere care vine impreuna cu aceste bare portbagaj transversale este conceput sub forma unei „gheare” pentru o fixare optima si sigura. Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale peste barele longitudinale este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pemtru plafon cu bare longitudinale

Sectiunea maxima a barelor longitudinale ce poate fi cuprinsa de kitul pentru prinderea acestor bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 este de maxim 50 mm in latime si 55 mm in inaltime.

Compatibilitate neo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale :

Setul de bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 a fost conceput pentru masinile care sunt prevazute bare longitudinale pe plafon. Kitul de prindere al acestor bare portbagaj cuprinde toata sectiunea barei longitudinale.

Compatibil cu autovehiculul SKODA YETI 5L incepand cu 2009 care :

  • are bare longitudinale
  • are 5 usi

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Compatibilitate neo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 pentru plafon cu bare longitudinale

Optional pentru set bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009

75 lei un set 4 butuci antifurt + 2 chei

Pentru mai multe detalii cititi manualul cu instructiuni de montare a antifurtului pentru barelor portbagaj transversalei.

Kit antifurt optional pentru set bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009

Kit antifurt optional pentru set bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009

De ce trebuie sa cumperi acest set bare portbagaj transversale SKODA YETI 5L incepand cu 2009 ?

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto.

Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina.

Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate.

Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar.

Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *