VOLVO V50 MW : VOLVO V50 MW incepand cu 2004 5 usi : Set 2 Bare Portbagaj Transversale Otel EvoTour POOL-LINE – 172 lei / set – cod PL_447_113012_5

VOLVO V50 MW incepand cu 2004 5 usi : Set 2 Bare Portbagaj Transversale Otel EvoTour POOL-LINE
VOLVO V50 MW incepand cu 2004 5 usi : Set 2 Bare Portbagaj Transversale Otel EvoTour POOL-LINE

Cerere piese si accesorii auto din 02-06-2016 pentru VOLVO V50 MW : radiator, huse scaune si bare portbagaj volvo v50

VOLVO V50 MW incepand cu 2004 5 usi : Set 2 Bare Portbagaj Transversale Otel EvoTour POOL-LINE 172 lei / set
accesorii

Aceste bare portbagaj VOLVO V50 MW sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati. Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs. De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj VOLVO exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004Bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004

Specificatii evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinale :

  • aceste bare portbagaj VOLVO V50 sunt din otel de 1.5 mm grosime, in sectiune dreptunghiulara 30 x 20 mm, acoperite cu un strat de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina
  • kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004
  • greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 60 kg
  • finisaje de calitate, design aerodinamic
  • usor de montat
  • setul de bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 de la Pool-Line Spania nu este universal
Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinaleSpecificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinale :

Avand in vedere ca VOLVO V50 MW incepand cu 2004 dispune de bare longitudinale, kitul de prindere care vine impreuna cu aceste bare portbagaj transversale este conceput sa cuprinda toata sectiunea barei longitudinala pentru o fixare optima si sigura. Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale peste barele longitudinale este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinaleSpecificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pemtru plafon cu bare longitudinale

Sectiunea maxima a barelor longitudinale ce poate fi cuprinsa de kitul pentru prinderea acestor bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 este de maxim 45 mm in latime si 32 mm in inaltime.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinale :

Setul de bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 a fost conceput pentru masinile care sunt prevazute bare longitudinale pe plafon. Kitul de prindere al acestor bare portbagaj cuprinde toata sectiunea barei longitudinale.

Compatibil cu autovehiculul VOLVO V50 MW incepand cu 2004 care :

  • are bare longitudinale
  • are 5 usi

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinaleCompatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VOLVO V50 MW incepand cu 2004 pentru plafon cu bare longitudinale

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto. Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina. Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate. Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar. Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *