VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ : Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 POOL-LINE – 393 lei / set – cod PL_223_112011_110410

Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 POOL-LINE
Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 POOL-LINE

Cerere piese si accesorii auto din 29-03-2017 pentru VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ : set bare portbagaj transversale VW Caddy
set huse scaune auto VW Caddy
set covorase auto VW Caddy
tava portbagaj auto VW Caddy
prelata exterioara auto VW Caddy
set suport bicicleta VW Caddy

Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 POOL-LINE 393 lei / set
accesorii

Aceste bare portbagaj VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati.

Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs.

De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj VW VOLKSWAGEN exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Specificatii neo-FIX pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 :

Aceste bare portbagaj VW VOLKSWAGEN CADDY sunt din otel de 1.5 mm grosime in sectiune dreptunghiulara 40 x 20 mm cu colturile rotunjite acoperite cu un strat de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina.

Kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004.

Greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 80 kg.

Finisajele de calitate, designul aerodinamic, usurinta in montare si pretul mic fac ca acest set de bare de portbagaj sa fie unul dintre produsele foarte bine primite de clienti.

Design aerodinamic ce minimizeaza consumul aditional de combustibil si reduce sunetele provocate de aceste bare portbagaj transversale la viteze mari.

Setul de bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 de la Pool-Line Spania nu este universal.

Cititi manualul cu instructiuni de montare bare portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii neo-FIX otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Specificatii neo-FIX otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Va prezentam mai jos un video cu modul de montare a acestor bare portbagaj transversale neo-FIX

Specificatii KIT teck FIX pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 :

Avand in vedere ca VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 dispune de puncte fixe de prindere pe plafon , cele 4 kituri de prindere pentru aceste bare portbagaj transversale sunt concepute sa se prinda in aceste puncte pentru o fixare optima si sigura.

Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale folosind acest kit de prindere este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Cititi manualul cu instructiuni de montare a kitului de prindere a barelor portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii KIT teck FIX pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Specificatii KIT teck FIX pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Compatibilitate set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 :

Setul de bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 se monteaza usor si rapid pe masinile prevazute de producator cu puncte speciale de prindere,cu ajutorul kiturilor de montare realizate pentru fiecare model de autovehicul in parte.

Compatibil cu autovehiculul VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 care :

  • are puncte fixe de prindere pe plafon
  • nu are bare longitudinale
  • are

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Optional pentru set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

75 lei un set 4 butuci antifurt + 2 chei

Pentru mai multe detalii cititi manualul cu instructiuni de montare a antifurtului pentru barelor portbagaj transversalei.

Kit antifurt optional pentru set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

Kit antifurt optional pentru set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004

De ce trebuie sa cumperi acest set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN CADDY III Combi 2KB 2KJ incepand cu 2004 ?

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto.

Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina.

Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate.

Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar.

Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *