VW VOLKSWAGEN TIGUAN : Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 5 usi POOL-LINE – 166 lei / set – cod PL_268_113012_5

Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 5 usi POOL-LINE
Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 5 usi POOL-LINE

Cerere piese si accesorii auto din 20-07-2017 pentru VW VOLKSWAGEN TIGUAN : VOLKSWAGEN TIGUAN (09.2007-) : Huse scaune auto negru-gri BUSINESS 472 lei
bare portbagaj plafon transversale VW TIGUAN

Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 5 usi POOL-LINE 166 lei / set
accesorii

Aceste bare portbagaj VW VOLKSWAGEN TIGUAN sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati.

Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs.

De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj VW VOLKSWAGEN exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007

Bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007

Specificatii evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale :

Aceste bare portbagaj VW VOLKSWAGEN TIGUAN sunt din otel de 1.5 mm grosime, in sectiune dreptunghiulara 30 x 20 mm, acoperite cu un strat de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina.

Kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007.

Greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 60 kg.

Finisajele de calitate, designul aerodinamic, usurinta in montare si pretul mic fac ca acest set de bare de portbagaj sa fie unul dintre produsele foarte bine primite de clienti.

Setul de bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 de la Pool-Line Spania nu este universal.

Cititi manualul cu instructiuni de montare bare portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale :

Avand in vedere ca VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 dispune de bare longitudinale, kitul de prindere care vine impreuna cu aceste bare portbagaj transversale este conceput sa cuprinda toata sectiunea barei longitudinala pentru o fixare optima si sigura. Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale peste barele longitudinale este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pemtru plafon cu bare longitudinale

Sectiunea maxima a barelor longitudinale ce poate fi cuprinsa de kitul pentru prinderea acestor bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 este de maxim 45 mm in latime si 32 mm in inaltime.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale :

Setul de bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 a fost conceput pentru masinile care sunt prevazute bare longitudinale pe plafon. Kitul de prindere al acestor bare portbagaj cuprinde toata sectiunea barei longitudinale.

Compatibil cu autovehiculul VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 care:

  • are bare longitudinale
  • are 5 usi

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 pentru plafon cu bare longitudinale

De ce trebuie sa cumperi acest set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TIGUAN incepand cu 2007 ?

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto.

Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina.

Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate.

Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar.

Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *