VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ : Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 POOL-LINE – 336 lei / set – cod PL_278_111014_110411

Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 POOL-LINE
Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 POOL-LINE

Cerere piese si accesorii auto din 27-03-2017 pentru VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ : set huse scaune auto VW Transporter
set bare portbagaj transversale VW Transporter
set covorase auto VW Transporter
tava portbagaj auto VW Transporter
prelata exterioara auto VW Transporter
set suport bicicleta VW Transporter

Set 2 Bare Portbagaj Transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 POOL-LINE 336 lei / set
accesorii

Aceste bare portbagaj VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati.

Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs.

De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj VW VOLKSWAGEN exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Specificatii evo-FIX pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 :

Aceste bare portbagaj VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER sunt din otel de 1.5 mm grosime in sectiune dreptunghiulara 30 x 20 mm acoperite cu un strat gros de 2 mm de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina.

Kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003.

Greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 60 kg.

Finisajele de calitate, designul aerodinamic, usurinta in montare si pretul mic fac ca acest set de bare de portbagaj sa fie unul dintre produsele foarte bine primite de clienti.

Setul de bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 de la Pool-Line Spania nu este universal.

Cititi manualul cu instructiuni de montare bare portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii evo-FIX otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Specificatii evo-FIX otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Va prezentam mai jos un video cu modul de montare a acestor bare portbagaj transversale evo-FIX

Specificatii KIT teck FIX pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 :

Avand in vedere ca VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 dispune de puncte fixe de prindere pe plafon , cele 4 kituri de prindere pentru aceste bare portbagaj transversale sunt concepute sa se prinda in aceste puncte pentru o fixare optima si sigura.

Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale folosind acest kit de prindere este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Cititi manualul cu instructiuni de montare a kitului de prindere a barelor portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii KIT teck FIX pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Specificatii KIT teck FIX pentru prindere bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Compatibilitate set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 :

Setul de bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 se monteaza usor si rapid pe masinile prevazute de producator cu puncte speciale de prindere,cu ajutorul kiturilor de montare realizate pentru fiecare model de autovehicul in parte.

Compatibil cu autovehiculul VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 care :

  • are puncte fixe de prindere pe plafon
  • nu are bare longitudinale
  • are

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Optional pentru set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

75 lei un set 4 butuci antifurt + 2 chei

Pentru mai multe detalii cititi manualul cu instructiuni de montare a antifurtului pentru barelor portbagaj transversalei.

Kit antifurt optional pentru set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

Kit antifurt optional pentru set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003

De ce trebuie sa cumperi acest set bare portbagaj transversale VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5 Bus 7HB 7HJ incepand cu 2003 ?

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto.

Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina.

Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate.

Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar.

Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *